SentinelX, dispozitivul care te ajută să câștigi mai mult cu aplicația COIN

În primele articole despre aplicația COIN am enumerat mai multe posibilități de a colecta monedele virtuale cu ajutorul aplicației COIN. Una dintre acestea este SentinelX.

SentinelX este un mic dispozitiv hexagonal, asemănător unui breloc pentru chei, care se conectează prin bluetooth cu aplicația COIN. Pentru planul Basic, SentinelX oferă o creștere de 12 ori a numărului de monezi virtuale colectate. Pentru planurile superioare (Lite, Plus, Pro, Master), SentinelX oferă un bonus de 10%, plus un procent de 10% la activarea funcției „Sentinel Sharing”.

„Sentinel Sharing” este o opțiune care, odată activată, îți oferă un bonus de 10% atunci când alți utilizatori ai aplicației COIN geominează în apropierea unui SentinelX care este asociat cu aplicația ta COIN. Îl poți face cadou unui prieten, sau îl poți plasa într-o locație frecventată de alți (posibili) utilizatori al aplicației COIN: un restaurant/terasă, un magazin stradal, o stație de tren/metro/autobuz etc. Poți asocia mai multe dispozitive SentinelX cu aplicația ta, crescând astfel șansa de a colecta mai multe monede.

Conectarea unui SentinelX este foarte simplă, se face cu o simplă apăsare a unui buton, dispozitivul fiind detectat de aplicația COIN, pe ecranul telefonului apărând o mică iconiță în formă de hexagon.

SentinelX poate fi comandat online aici: https://special.coinapp.co/free-sentinel

La momentul actual, compania care deține aplicația COIN, derulează o promoție prin care oferă aceste dispozitive în mod GRATUIT (prețul normal este de 50$), singurul cost care trebuie achitat fiind cel pentru transportul produsului. Pentru România, costul transportului este de 15$.

Dacă vrei să crești numărul monedelor colectate, și implicit al câștigurilor generate de aplicația COIN, SentinelX este o modalitate care nu necesită o investiție foarte mare, amortizarea costului făcându-se ușor.

Comentarii Facebook

Leave a Comment

to top
18 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap